Kemény csatára, igazi ki-ki meccsre van kilátás

Frissítés: 2019-10-29 11:31:02

Hétfőn este Székesfehérváron játszik ERSTE Liga mérkőzést a DEAC együttese és a feladat még véletlenül sem tűnik egyszerűnek.

Ha éppen csak rápillantunk az EL tabellájára, azt láthatjuk, hogy a mieink jelen állapot szerint az 5. helyet foglalják el, két pont hátrányban a 3. helyen tanyázó Brassó mögött és 10 pontos, kényelmesnek mondható előnyben a Gyergyói HK-val szemben. A hétfői ellenlábasunk, a fehérvári farmcsapat viszont mindösszesen 14 pontot tudhat a magáénak. A fentiek alapján úgy tűnhet, hogy egyszerű feladat áll a mieink előtt, de éppen az idei szezonban igazolódik szinte hétről hétre, hogy roppant keveset számít a papírforma, hogy ebben a bajnokságban egy-egy mérkőzésen bárkit meg lehet lepni.



Természetesen nem lenne jó, ha éppen Fehérváron érne minket meglepetés és éppen most, amikor hét meccses győzelmi szériában vagyunk. A fehérvári fiatalok egyébként gyakran megmutatják az oroszlánkörmeiket, legutóbb éppen az FTC-Telekom kényszerült hazai pályán nagy küzdelemre ellenük. A Titánok remekül játszottak, hatalmasat védekeztek, a bajnok csak az 57. percben tudta a maga javára fordítani a mérkőzést, a légiós Jere Pulli góljának köszönhetően.



Nyilván bízhatunk abban, hogy a debreceni szakvezetés felkészült a várhatóan igen kemény meccsre és ennek megfelelően készíti/készítette el a találkozó taktikai tervét. Egyébként a mieinket sem kell félteni, hiszen nem nyertek volna zsinórban hét találkozót, ha megijednének az ellenfelektől; a Titánok ellen is azzal a magabiztossággal fognak meccselni, amit például a Csíkszereda otthonában produkáltak. Az önbizalom nyilván a játékerő függvénye is, az pedig Rutherford és Essery érkezése után még tovább emelkedett. És nem csak a légiósok teljesítenek jól, hanem a magyar játékosok is, egyértelmű tehát, hogy mint mindig, ezúttal a győzelem szándékával utaznak el Fehérvárra. Az itthon maradók dolga pedig az, hogy a szurkoljunk és küldjünk minél gyakrabban, minél több energiát Fehérvár irányába! Sokak szerint ez működik.

Fehérvári Titánok vs DEAC
2019. október 28. (hétfő) 18:30
Székesfehérvár



=MK=


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-10-27 18:20:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS