KATEGÓRIÁK

Frissítve: 2020-02-16 17:04:30

A jövő héten szerdán lezárul az ERSTE Liga idei középszakasza, de az sem kizárt, hogy már hétfőn részben tisztázódnak a lényeges kérdések. Az alsóházban nem történhet komoly változás, a Gyergyó, az UTE és a Titánok biztosították a helyüket a negyeddöntőben. A felsőházban még eléggé képlékeny a helyzet, bár az 16 pontos FTC-Telekom dobogós helye biztosra vehető. A zöld-fehéreknek két találkozója van még hátra, mindkettő a mieink ellen.


Responsive image
Szerző: Admin
Frissítve: 2020-02-16 15:48:01

Pontosan egy nappal a sikeresnek nem nevezhető brassói vendégjáték után, Csíkszeredában újra korongbedobáshoz szólították a mieinket. Az alapszakasz győztes csíki alakulat semmivel nem képviselt kisebb játékerőt, mint a brassói csapat, ráadásul a természetes módon fáradtabb debreceniek (ki tudja hányadik alkalommal) ismét megfogyatkoztak erre a találkozóra.


Responsive image
Szerző: Admin
Frissítve: 2020-02-15 09:23:08

Csütörtök este a pontszerzés reményében kezdték meg két meccses erdélyi túrájukat a mieink. Mint ismeretes, a Brassó végül otthon tartotta a 3 pontot és ugyanennyivel el is lépett tőlünk a táblázaton. A pillanatnyi helyzet szerint tehát az övék az ellenfélválasztás joga, illetve a pályaelőny. Ez pontosan az a szituáció, amit szerettünk volna elkerülni, de a bosszankodásra nincs idő, előre kell tekinteni!


Responsive image
Szerző: Admin
Frissítve: 2020-02-14 13:57:02

Az utóbbi napokban többször is átalakult az ERSTE Liga felsőházának ranglistája. Tovább pörgött a mókuskerék, szerdán lejátszottak két mérkőzést és nem mondhatjuk, hogy egyszerűbbé vált a helyzet. Az újvárosiak rendes játékidőben győzték le az FTC-Telekom csapatát, leszorítva a tabella éléről a zöld-fehéreket. A Brassó hosszabbításban nyert a Csíkszereda ellen, így a sárga-kék együttes pontszámban utolérte a mieinket.


Responsive image
Szerző: Admin
Frissítve: 2020-02-14 09:00:10

Már szerdán reggel buszra szállt és elutazott Erdélybe a DEAC együttese, ahol a szezon két legfontosabb, legnagyobb tétre menő mérkőzése vár a mieinkre. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a hét második felében a középszakasz végeredményét közvetlenül befolyásoló, minden szempontból sorsdöntő összecsapásokra kerül majd sor.


Responsive image
Szerző: Admin
Frissítve: 2020-02-12 12:26:08

Már biztos, hogy a következő szezont is a DEAC-nál tölti jégkorongcsapatunk két meghatározó személyisége, David Musial vezetőedző és válogatott kapusunk, Hetényi Zoltán.


Responsive image
Szerző: Admin
Frissítve: 2020-02-11 14:22:46

Vasárnapi ellenfeleink, a Brassói Farkasok, az FTC-Telekom csapatától szétlövések után elszenvedett vereség másnapján érkeztek Debrecenbe. Néhány hazai szurkoló jobb kedvre is derült ettől, mondván; fáradtak lesznek! Akik azonban látták már játszani az ereje teljében lévő brassói együttest, azok tudták, hogy a képlet korántsem ennyire egyszerű. Az utóbbiaknak lett igazuk, de ebből is a hazai szurkolótábor profitált, nagy rangadót, vérbeli ki-ki meccset láthatott a szépszámú közönség.


Responsive image
Szerző: Admin
Frissítve: 2020-02-03 09:29:09

A DEAC csapatának háza táján mostanság különösen bizakodó a hangulat, ami természetes a Csíkszereda ellen aratott szép győzelem után. Annál is inkább, mivel az alapszakasz bajnok két vállra fektetése még véletlenül sem „kicsúszott eredmény” volt, az erdélyi együttes ugyancsak csipkedte magát, de ezúttal nem boldogultak a mieinkkel. Mindez azonban már „csak” szép emlék, ami az önbizalom erősítésében segíthet, hiszen vasárnap este újabb összecsapás kezdődik, a Corona Brassó együttesével szemben.


Responsive image
Szerző: Admin
Frissítve: 2020-02-01 17:18:13

Csütörtök este az idei alapszakasz bajnok, SC Csíkszereda látogatott Debrecenbe. Az erdélyi együttes még nem szerzett pontot a középszakaszban, de ez nem könnyítette meg a hazai alakulat dolgát, a szerdai legénység ugyanaz a magasan képzett, életveszélyesen hokizó társaság maradt, mint volt, az utcahosszal megnyert alapszakasz idején.


Responsive image
Szerző: Admin