A Titánok ellen kezdünk, itthon

Frissítés: 2019-08-15 11:22:24

Az Erste Liga alapszakasza szeptember 13-án indul, a DEAC pedig először 15-én lép pályára, mégpedig hazai környezetben, a Fehérvári Titánok ellen. Másnap is várnak izgalmak a Derék utcai Jégcsarnok közönségére, hiszen szeptember 16-án az előző – és várhatóan egyben az előttünk álló – szezon egyik nagy riválisa, a Gyergyói HK látogat Debrecenbe.

Utóbbi ellen mutatkozik be tehát az új Musial-gárda bajnokin a hazai közönségének. Rangadókból azonban később sem lesz hiány. Szeptember 27-én az UTE, 30-án a Csíkszereda, két nappal később pedig a bajnoki címvédő Ferencváros vizitál Debrecenben. Az első erdélyi túra október elején lesz, míg az utolsóval épp az alapszakaszt zárjuk majd január 14-16-án.



Az M4 Sport továbbra is minden hétfőn közvetít találkozókat a bajnokságból, s ezen a listán bőven találunk idén is DEAC meccseket. A szeptember 23-i Vasas elleni, idegenbeli találkozó után egy héttel a csíkiak elleni, hazai rangadót is élőben adja a csatorna. De október közepén a Titánok elleni fehérvári meccset is a tévé képernyője elől élvezheti az, aki nem a helyszínen buzdítja Háriékat. November végén egy Dunaújváros-Debrecen derbit is megnézhetünk majd az M4-en, s ugyanennek az összecsapásnak a cívisvárosi „változatát” is közvetíti a televízió a két ünnep között.

A bajnokság lebonyolítása egyébként az előző évhez képest nem változott, mindamellett, hogy eggyel kevesebb csapat vesz részt a küzdelmekben. Az alapszakasz a tervek szerint jövő év január 17-én zárul, addig a csapatok – csakúgy, mint tavaly - négyszer találkoznak egymással. Kétszer hazai környezetben, kétszer idegenben. Az első öt helyezett a középszakasz felső házában, az utolsó öt pedig a középszakasz alsó házában folytatja. Ez az etap 2020. január 21-től február 19-ig tart majd. A rájátszás a negyeddöntővel február 22-én indul.

PKZs.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-08-06 09:50:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS