Elővételes jegyvásárlás vasárnapra

Frissítés: 2019-03-09 13:52:52

Hetedik mérkőzés dönt az Erste Liga elődöntőjébe jutásról, miután a GYHK és a DEAC péntek esti derbijét a székely csapat nyerte Gyergyószentmiklóson. A sorsdöntő találkozó vasárnap este 18.30-kor kezdődik a Debreceni Jégcsarnokban. A hatalmas érdeklődésre és a csarnok befogadóképességére tekintettel szombat délelőtt elővételes jegyvásárlás kezdődik a Teniszkében.

A DEAC-szurkolók számára a legfontosabb jegyinformáció a vasárnapi negyeddöntő meccsel kapcsolatban, hogy kényelmük, illetve a beléptetés zavartalansága érdekében március 9-én, szombaton 10:00-18:00 óra, valamint március 10-én, vasárnap 10:00-14:00 között a klub elővételes jegyvásárlási lehetőéget biztosít a Dóczy József utca 9. szám alatt található Teniszke Sport és Egyetemi Klubban. Kérjük a drukkereket, hogy amennyiben tudnak, éljenek ezzel a lehetőséggel.

Jegyeket vásárolni - az elővételes és a helyszínen megvásárolni kívánt jegyek tekintetében is- kizárólag lakcímkártya, illetve diákoknak diákigazolvány felmutatásával lehetséges. Egy lakcímkártyával vagy diákigazolvánnyal maximum kettő darab belépő váltható a vasárnap esti találkozóra a hazai szektorokba. Kérjük a debreceni drukkereket, hogy ezeket az iratokat mindenképpen hozzák magukkal a mérkőzésre is, mert a beléptetésnél a jegyek mellett a lakcímet igazoló iratokat is mindenkitől kérni fogják.

A Gyergyói Hoki Klub szurkolói számára klubunk az előírásoknak megfelelően maximum 100 darab belépőt biztosít vasárnapra, kizárólag a vendégszektorba. A vendégszurkolóknak fenntartott jegypénztár a meccs előtt egy órával (helyi idő szerint 17:30) nyit. A vendégszurkolók belépése csakis a nekik kijelölt bejáraton, a vendégparkolók felől, a hátsó csarnoknál engedélyezett.

A Debreceni Jégcsarnok lelátói már a szerda esti találkozón is zsúfoltságig megteltek, a két tábor fantasztikus hangulatot teremtett egy nagyszerű jégkorongmeccshez. A szervezők szerint vasárnap még többen szeretnék a helyszínen buzdítani a DEAC-ot. A hatalmas érdeklődés miatt elképzelhető, hogy már elővételben elfogy minden jegy a hazai szektorokba, így vasárnap a helyszínen már nem nyitnak ki a pénztárak.

Jegyvásárlás a DEAC szurkolói számára (kizárólag lakcímkártyával vagy diákigazolvánnyal):

Teniszke Sport és Egyetemi Klub – március 9. (szombat) 10:00-18:00 és március 10. (vasárnap) 10:00-14:00 (Dóczy J. u. 9.)
Debreceni Jégcsarnok, főbejárat – március 10. (vasárnap) 17:30-tól (Derék utca 33.)

Jegyvásárlás a GYHK szurkolói számára:

Debreceni Jégcsarnok, vendégbejárat – március 10. (vasárnap) 17:30-tól (Derék utca 33.)

PKZs.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-03-08 00:00:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS