Szerdán a harmadik győzelemért játszunk

Frissítés: 2019-03-06 14:42:44

Szerdán este immár ötödik alkalommal feszülnek egymásnak a DEAC és a GYERGYÓI HK együttesei. A négy győztes meccsig folyó párviadal jelenleg 2-2-re áll és az első négy meccs eredménye alapján nehezen megjósolható, melyik csapat kerekedhet felül.

A DEAC szurkolói nyilván a debreceni együttes sikerében bizakodnak, a balul végződött gyergyói vendégszereplés ellenére is. A bizakodás nem alaptalan, hiszen a kedvencek eddig kétszer győztek, a negyedik összecsapáson történtekre viszont nehéz magyarázatot találni. Véleményünk szerint nincs szükség különösebb magyarázkodásra, azon a találkozón a Gyergyónak minden összejött, míg a mieink korán elvesztették a fonalat és semmi nem sikerült nekik.



Szerdán este új meccs kezdődik, mindkét együttes tiszta lappal vág neki a folytatásnak. Ha megpróbálunk esélyeket latolgatni, a hazai pálya előnye nyilvánvalóan a mieink mellett szól, de a szakmai megfontolások alapján is hasonló eredményekre juthatunk. A gyergyóiak nagyon erős keretet raktak össze, ennek ellenére a játékerő szempontjából a mieink tűnnek esélyesebbnek. David Musial játékrendszere is többszörösen kipróbált, bevált szisztéma, természetesen precíz megvalósítás esetén. Ebbe a rendszerbe nehezen férnek be a hibák és az esetleges fegyelmezetlenségek, de ez valamennyi játékrendszerre igaz. Tudomásul kell venni, hogy ezen a szinten már minden hibát azonnal büntet az ellenfél és erre gyorsan rámehet akár a mérkőzés is. A debreceni szimpatizánsok arra biztosan számíthatnak, hogy kedvenceik nem fogják a Gyergyóban tapasztalt hibákat megismételni. Ez önmagában nem elég az üdvösséghez, ám ha a hazai kulcsemberek elkapják a fonalat, akkor szinte lehetetlen őket kordában tartani.



Játékos, edző és szurkoló egyaránt abban bizakodik, hogy a dolgok szerdán este az utóbb említett forgatókönyv szerint történnek majd. A nézők kemény és élvezetes jégkorongra számíthatnak, a hazai sikerben reménykedők köszörülhetik a torkukat; elkel majd a lelkes és hangos biztatás! A találkozó 18.00 órakor kezdődik, a belépőjegyek már online is megvásárolhatók.

PLAYOFFS GAME 5
DEAC vs Gyergyói HK
2019.03.06. (szerda) 18:00
Debreceni Jégcsarnok



=MK=


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-03-05 17:00:00

további cikkek a témában
Responsive image
Gyergyói HK újratöltve

Admin * 2019-11-21 14:40:00

Responsive image
Nagyszerű meccs, értékes győzelem

Admin * 2019-02-22 11:30:00

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS