A GYHK-n át vezet az út az elődöntőbe

Frissítés: 2019-02-27 09:23:23

A Gyergyói HK lesz a DEAC ellenfele az Erste Liga negyeddöntőjében. A párharc két debreceni találkozóval kezdődik és az egyik fél négy győzelméig tart. A Debreceni Egyetem jégkorongcsapata kedden már pályára is lép a Derék utcán, szerdán pedig ismét a cívisvárosban csapnak össze a felek.

A pályaelőnyt szerzett négy csapat képviselői a Jégkorong Szövetség Magyar Sportok Házában tartott, hétfő kora délutáni sajtótájékoztatóján jelentették be, hogy kit választottak ellenfélül a negyeddöntőkre. A DEAC-GYHK párharc mellett az FTC a Vienna Capitals II-vel, az UTE a Fehérvári Titánokkal, míg a Csíkszereda a Brassóval mérkőzik meg a bajnoki elődöntőbe jutásért.



A Gyergyói Hoki Klub 23 ponttal a második helyen végzett a Titánok mögött a középszakasz alsóházában, így jutott a play-offba. Ami a DEAC és a GYHK közös „múltját” illeti, a mérleg a debreceniek felé billen. Az alapszakaszban három cívis-siker mellett egy gyergyói győzelmet jegyezhettünk fel. A Debreceni Jégcsarnokban egy 5-3-as októberi diadal mellett egy 5-0-s, januári kiütésnek is örülhetett a DEAC-szurkolótábor.

A negyeddöntőkkel kapcsolatos, fontos információ a drukkereknek, hogy az éves DEAC-bérletek a play-off meccseire is érvényesek, a jegyárakon pedig nem változtat a klub az alap- és a középszakaszhoz képest. Tehát a legizgalmasabb meccsekre is 500- és 1000- forintos áron lehet belépőket váltani.



A találkozókon várhatóan rengetegen szurkolnak majd az egyetemi csapatnak, ezért érdemes lesz időben kiérkezni a Debreceni Jégcsarnokba. Emellett az Eventim internetes jegyértékesítő hálózatában, elővételben is megválthatóak a belépők korlátozott számban (a jegyértékesítő felárával).

A negyeddöntő menetrendje:

február 26. (kedd) 18:00, DEAC – Gyergyói HK
február 27. (szerda) 18:00, DEAC – Gyergyói HK
március 2. (szombat) 17:30, Gyergyói HK – DEAC
március 3. (vasárnap) 17:30, Gyergyói HK – DEAC

A további találkozók, amennyiben szükséges:

március 6. (szerda) 18:00, DEAC – Gyergyói HK (ha kell)
március 8. (péntek) 17:30, Gyergyói HK – DEAC (ha kell)
március 10. (vasárnap) 18:30, DEAC – Gyergyói HK (ha kell)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-02-25 14:20:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS