Újabb hatpontos meccs következik

Frissítés: 2018-11-14 09:35:19

November 5-én rendezték a nemzetközi szünet előtti utolsó találkozót az ERSTE Ligában, a pihenő utáni elsőre november 14-én kerül sorra.

A résztvevők közül az UTE pályán volt november 5-én és érdekes módon az új etap is a lilák meccsével kezdődik. Mivel legutóbb egygólos meccsen győztek Dunában, három ponttal feljebb lopóztak a táblázaton és e hét szerdán folytathatják a felzárkózást a DEAC ellenében. A mieink jelenleg 40 ponttal a tabella negyedik helyén állnak, az UTE 33 egységgel az ötödik, ám egy meccsel kevesebbet játszott, ráadásul nem rossz a mérlege a top csapatokkal szemben. Helytálltak a listavezető FTC és a második Csíkszereda ellen, a Brassó stílusát azonban nem szeretik, mindössze egy pontra futotta a barcasági együttessel szemben.



Az egyetemisták ellen eddig 50 százalékos teljesítményt produkáltak, ám Duschek Dávid érkezésével az amúgy is jó erőkből álló lila-fehér keret még tovább erősödött. A Debrecent is megjárt hálóőr Dunában egy shutout révén már letette a voksát, egykori klubja ellen pedig nyilván még jobban csipkedi majd magát. E téren persze a mi esélyeink sem rosszak, hiszen a DEAC kapuját a „ligaelső”, Hetényi Zoltán védi. A debreceni srácok jó formában és hangulatban vonultak rövid és aktív pihenőre, két mérkőzést nyertek, a szünetet megelőző hét játékosa pedig a négy gólt és egy gólpasszt jegyző Kovács Bronson lett.



Ahogyan már említettük, a lila-fehér együttes is két győzelem után korcsolyázik ki a jégre. Az Újpest kiváló játékos-anyaggal rendelkezik, ráadásul kellemetlen stílusú hokit játszanak és a keménykedéstől sem riadnak vissza. Küzdelmes mérkőzésre számíthatunk, ahol a kevesebbet hibázó csapatnak lesznek nagyobb esélyei.

A mieink pontokért utaznak Újpestre, ami profi sportolók esetében természetes, de várhatóan igen nehéz dolguk lesz. A tét nem kicsi; a Brassó szerdán nem játszik, így akár a dobogós helyünket is visszaszerezhetjük, nem beszélve az újpestiekkel szemben kivívott előnyünk megőrzéséről. Bízunk abban, hogy David Musial taktikája fegyelmezett és jó játékkal párosulva, ezúttal is eredményt hoz majd.



UTE vs DEAC
2018.11.14. (szerda) 18:00
Újpesti Jégcsarnok


= cs =


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2018-11-13 13:40:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS