Végig hajtani és koncentrálni kell

Frissítés: 2018-11-26 08:48:47

November 25-én Fehérvárra utaznak David Musial legényei, ahol a Titánok lesznek a mieink ellenfelei. A találkozó előtt a debreceniek 44 ponttal a negyedikek, míg a házigazdák 21 ponttal a nyolcadik helyen tanyáznak, ők vezetik az „alsóházat”.

A legutóbbi meccseken egyik gárda sem futott nagy formát; a mieink botlottak a DAB elleni hazai találkozón és a szurkolók a Schiller-Vasassal szemben is többet vártak tőlük. Megjegyzendő, hogy a sereghajtó ellen lejátszott mérkőzés nem igazán mérvadó, az egyetemisták sérülések miatt felforgatott kerettel léptek a jégre és nagyjából annyit adtak ki magukból, amennyi a biztos 3 ponthoz kellett.



A fehérvári farmcsapat november 19-én Bécsbe látogatott és jó kezdés után némi meglepetésre kikapott az osztrák kollégáktól. Ezt megelőzően az FTC-Telekom és a Szereda is elvitte a három pontot a Titánok otthonából, igaz, komoly küzdelem árán. A listavezető FTC csak nagy csatában tudta kivívni a rendes játékidős győzelmet, a hazaiak 2-3-nál az egyenlítésért hajtottak, amikor 59.35-nél Pavuk üres kapus gólja megpecsételte a sorsukat. A csíkiek ugyan kétgólos vezetéssel zárták a 2. harmadot, ám Bennett révén egalizáltak a Titánok és kis híján hosszabbításra vitték a találkozót; a 3 gólt szerző Radim Valchar csak 10 másodperccel a vége előtt biztosította be az erdélyiek győzelmét.



Egy szó, mint száz, jó lesz vigyázni. A Titánok csapata képzett hokisokból áll, gyorsak, erősek és képesek végigrobotolni egy meccset, ha kell. A légiósaik kiválóan szerepelnek, ráadásul létszámgondjaik sincsenek. Mint a legtöbb fiatal csapat, ők is váltakozó teljesítményt nyújtanak, de ha jó napot fognak ki, a Ligából szinte minden együttest el tudnak kapni. A mi srácaink természetesen jó esélyekkel szállnak szembe velük, ehhez azonban maximális erőbedobásra, mindvégig koncentrált és maximálisan fegyelmezett hokira lesz szükség. A nagyobb játékerő és tapasztalat a mieink oldalán áll, nem is beszélve a meghatározó egyéniségek szerepéről, ezen a ponton leginkább Hetényi Zolit, de nemcsak őt szokták említeni. Azt is számításba kell venni, hogy a Fehérvárról elszármazott játékosok révén elég jól ismerjük a hazai csapatot, fel lehet készülni belőlük. A vezetőedző, David Musial nagy taktikus, biztosak lehetünk abban, hogy rég kifőzte már a fehérvári siker receptjét. Mondhatnánk, „csupán” végre kell hajtani, lehetőleg maradék nélkül.



Fehérvári Titánok vs DEAC
2018.11.25. (vasárnap) 17:30
Székesfehérvár

=MK=


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2018-11-24 00:00:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS