Rangadó Dunában

Frissítés: 2018-10-08 09:44:45

Az ERSTE Liga két élvonalbeli együttese feszül egymásnak október 7-én délután Dunaújvárosban, ezúttal a DEAC csapata lép a jégre az Acélbikák ellen.

Mondani sem kell, hogy igencsak kemény találkozónak nézünk elébe. A mieink őrzik a jó formájukat, amire szükség is lesz a kiváló játékosokat felvonultató hazaiakkal szemben, akik a legutóbbi két találkozójukon biztosan nyertek a fehérvári farmcsapat, valamint a Vasas fiataljai ellen. A debrecenieknek nehezebb dolguk volt úgy az FTC, mint a Brassó ellen, de végül 1+3 ponttal zárták ezt a periódust.


Fotó: Dunaújvárosi Acélbikák Facebook

Mindebből viszont alig lehet következtetni a soron lévő találkozóra, különösen úgy, hogy a két vetélytárs még nem találkozott egymással az idén. A DAB kiváló légiósokkal rendelkező, stabil együttes, otthon a Csíkszeredát is megszorongatták. Biztosra vehetjük, hogy készülnek a DEAC fogadására, már csak azért is, mivel pontszámban kevéssel vannak lemaradva a mieinktől és mindenképpen fel akarnak zárkózni az élcsoportra. Ehhez azonban a debreceni legénységnek is lesz egy pár szava, akik túl vannak már néhány kemény ki-ki mérkőzésen. Mind a két vetélytársnak nagyon kellenek a pontok, a további sorsolásuk sem piskóta; a mieink egy nappal az újvárosi derbi után Újpestre látogatnak, a DAB számára pedig valamivel később, idegenben a Brassó, majd a Szereda következik.



Egy szó, mint száz, a várakozások szerint vasárnap igazi rangadóra van kilátás. A mieinknek a bajnokság eddigi szakaszában jól ment a védekezés, a speciális játékhelyzetekben is megfelelően teljesítettek. Amit viszont feltétlenül el kellene kerülni, az a koncentráció időszakos fellazulása. Bízhatunk azonban abban, hogy a DEAC edzői stábja jól tudja, milyen taktikával lehetünk eredményesek. Minden egyébre a jégen kapjuk meg a választ.

Dunaújvárosi Acélbikák vs DEAC
2018.10.07. (vasárnap) 17:00 EL - 58
Dunaújvárosi Jégcsarnok

= cs =


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2018-10-06 17:00:00

további cikkek a témában
Responsive image
Egyetlen pont kellene még

Admin * 2019-02-22 14:00:00

Responsive image
Nyerni akarunk Gyergyóban is!

Admin * 2018-10-27 13:30:00

Responsive image
Matekozás az alapszakasz végén

Admin * 2020-01-15 14:35:00

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS