Bronson újra itt

Frissítés: 2018-07-19 11:15:35

Kovács Bronson, más néven Zoli, a jelek szerint nem szeret kapkodni; 2015-ben, magyarországi kezdő szezonja előtt is elsőként érkezett meg és az idén is szinte ugyanez történt. Pedig szó szerint a világ másik végéből jött, Sault Ste. Marie és Debrecen távolsága légvonalban is több, mint 7400 kilométer, ha hinni lehet az internetes alkalmazásnak.

Július 10-én délután négy órakor startolt el otthonról, útjának első állomása Toronto volt, majd München, végül Budapest következett. A július 11-ről 12-re virradó éjszakát volt csapattársa, Keegen Dansereau vendégeként a fővárosban töltötte, majd 13-án déltájban, a Nagyerdőn találkozott Fucskó Tamás csapatvezetővel. Bronson mit sem változott az elmúlt években, a leginkább feltűnő az volt, hogy megszabadult a playoff-szakálltól, amellyel az idén tavasszal leginkább egy alaszkai aranyásóhoz hasonlított. Első útjuk a DEAC Kft székhelyére vezetett, ahol Lóczi Lászlóné Kovács Marianna ügyvezető és Zoli kézjegyükkel látták el a cég és a sportoló között létrejött szerződést.

A program következő etapját a debreceni lakóhely elfoglalása képezte. A csendes utcában fekvő tágas, modern berendezéssel felszerelt lakás azonnal elnyerte Zoli tetszését, hanyatt dobta magát az ágyon, majd rögtön megkezdte személyes holmijának kipakolását. A kérdésre, hogy minden rendben van-e, csak felmutatta a hüvelykujját.

A hosszú idő óta első debreceni ebédjét a Hotel Óbesterben töltötte el, szerinte ugyanis ott van a legjobb konyha a városban. A sportos, salátából, pirítósból és bacon-ből álló ebédjének elfogyasztása után pihenni tért, hiszen hosszú utat járt be az Óhazáig. Bronson Zoli visszatért a „legek városába”, ahol a legjobb a konyha, legszebbek a lányok és reméljük, a legjobb hokicsapat is itt szerveződik!


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2018-07-16 10:15:00

további cikkek a témában
Responsive image
Hozni kell a kötelezőt!

Admin * 2019-10-17 11:00:00

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS