Nincs idő az ünneplésre

Frissítés: 2019-10-25 10:09:32

A kedd esti Magyar Kupa meccsen a debreceni legénység rendesen elkapta a fonalat; parádés játékkal 8-1-es győzelmet arattak a HKB együttese felett. Ünneplésre azonban nincs idő, csütörtökön már egy újabb megmérettetés vár a mieinkre, ezúttal az ERSTE Ligában.

Ellenlábasunk a Schiller-Vasas HC csapata lesz, akik kedden szintúgy kupameccset játszottak és 3 gólos vereséggel távoztak a Titánok otthonából. A piros-kékeknek az utóbbi időben nem megy a játék Fehérváron, vasárnap a Ligában is veszítettek a farmcsapattal szemben. Érdekes módon jobban muzsikáltak egy nappal korábban a listavezető Csíkszereda ellen, a székelyföldi együttes csak az utolsó harmadban tudta a maga javára fordítani az összecsapást. A taktikai tervük valószínűleg hasonló lesz a debreceni találkozón is; megpróbálnak majd nyomást gyakorolni, miközben igyekeznek elvenni a teret a mieink elől.



Azonban a legjobb taktika is csak annyit ér, amennyit megvalósítanak belőle, a debreceni alakulat pedig jól ismeri a Vasas-játékosok kellemetlen stílusát. Vitán felül áll, hogy az egyetemisták játékerő tekintetében felülmúlják az ellenfelet, ezt az előnyt kell majd érvényre juttatni a csütörtöki mérkőzés során. A jó kezdés sokat nyomhat a latban, nem mindegy, melyik csapat szerzi meg a vezetést, melyiknek kell majd futni az eredmény után. Az előjelek a mieink számára kedvezőek, a srácok remek szériában vannak, lendületesen és gólerősen hokiztak a Tüskében, bízunk abban, hogy az ott látott magabiztosságot át tudják vinni a Vasas elleni találkozóra is. Azt se feledjük el, hogy hazai jégen leszünk, ahol mindig számíthatunk a szurkolók támogatására, akik egyértelműen győzelmet várnak a kedvenceinktől. Természetesen mindenki kíváncsian várja az új légiós, Kyle Essery bemutatkozását is. Reméljük, hogy a tapasztalt kanadai támadó valóban pályára lép és jó játékkal járul majd hozzá csapatának sikeréhez!

DEAC vs Schiller-Vasas HC
2019. október 24. (csütörtök) 18:30
Debreceni Jégcsarnok

=MK=


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-10-23 11:00:00

további cikkek a témában
Responsive image
Három pontért utazunk a fővárosba

Admin * 2019-10-10 09:57:00

Responsive image
Kihívások, türelemmel

Admin * 2018-05-16 13:31:04

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS