Egy napunk van a megújulásra!

Frissítés: 2019-10-03 08:49:19

Nem hiszem, hogy messze járunk az igazságtól, ha megállapítjuk; David Musial és stábja nagy kihívás elé néz az FTC-Telekom szerdai érkezése előtt.

A Debreceni Egyetem csapata vereséget szenvedett a csíkszeredai legénységtől, ráadásul úgy, hogy a hétfői összecsapás első kétharmad részében kifejezetten jól hokiztak és tartották a nagynevű ellenfelet. Aztán következett az a bizonyos 9 másodperc és attól kezdve valójában nem volt esélyünk. A srácok profi játékosokhoz méltóan tették a dolgukat, de ők is emberek és két ekkora erejű ökölcsapást nem lehet hirtelenjében kiheverni. Nagy kérdés, hogy elegendő lesz-e az a néhány óra, ami rendelkezésre áll szerdáig. Mert abban biztosak lehetünk, hogy a tavalyi bajnok is három pontért jön és kíméletlenül kihasznál majd minden adódó lehetőséget.



A debreceni szakvezetés fő feladata most az, hogy lelket öntsön az érthetően csalódott játékosokba, hogy visszatérjen a hitük, hogy legyen erejük szembeszállni a Fradi félelmetes gépezetével. Mondani persze könnyű, véghezvinni annál nehezebb. Azt azonban látni kell, hogy egyszerűen nincs más lehetőségünk. Meg kell mutatni, hogy ez a csapat többre képes, hasonló, vagy jobb játékra is, mint a Szereda elleni mérkőzés első kétharmadában. Nem lesz túl nagy létszámú a keret, de reméljük, hogy Sándor Flórián pályára léphet és reménykedünk Hári Norbert felépülésében is. A hétfői találkozó tükrében azt lehet mondani, hogy a jelenlegi helyzetünkben a helytállás is komoly fegyvertény lenne. Persze előfordulnak csodák, sajnos eléggé ritkán, a hokiban különösen. A debreceni szurkolókat éppen ezért arra biztatjuk, hogy jöjjenek ki minél nagyobb számban a mérkőzésre; érezzék a srácok, hogy bíznak bennük és szeretik őket!

DEAC vs FTC-Telekom
2019. október 02. (szerda) 18:30
Debreceni Jégcsarnok

=MK=


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-10-01 13:17:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS