A hazai bemutatkozás következik

2019-08-29 11:00:00

Augusztus 30-án, pénteken 18.00 órai kezdettel a Hokiklub Budapest csapatát fogadja a Debreceni Egyetem jégkorongcsapata Derék utcai Jégcsarnokban. A DEAC idei hetedik előkészületi meccsére a belépés díjtalan.

Az egy héttel korábban lejátszott, nagytapolcsányi felkészülési mérkőzés minden szempontból biztatóra sikeredett, a mieink jó játékkal 5-2-re verték a szlovák 2. osztályos ellenfelet, akik azóta (igaz, csak büntetőkkel) az UTE együttesét is legyőzték. Az idegenbeli tréningmeccsek után holnap este már az egyik közvetlen vetélytársuk ellen bizonyíthatnak Hetényi Zoliék.

Az edzői stábnak jó lehetősége nyílik majd arra, hogy ERSTE Ligás összevetésben felmérjék, voltaképpen hol is tartanak a mieink a felkészülésben. Lévén, hogy az újjáalakulóban lévő debreceni csapatnak ez lesz az első hazai megmérettetése, a szurkolók is fokozott kíváncsisággal várják az eseményt. Óva intenénk persze attól, hogy bárki komolyabb következtetésekre ragadtassa magát a majdani eredmény tükrében, már csak azért is, mert az ERSTE Liga idei rajtjától még két hét választ el bennünket, az pedig nyilvánvaló, hogy a bajnoki meccsekre kell a formát élesíteni.

A hazai bemutatkozás nyilván ezzel együtt is igen fontos, így a jó és eredményes játék elvárásnak tekinthető a mieink részéről. Az imént említett, sikeres nagytapolcsányi mérkőzés arra utal, hogy az egyetemisták jó úton járnak, a játékosok és a csapat stábja ezt szeretnék pénteken este újfent nyomatékosítani. Bízunk abban, hogy a lelátón is kiváló lesz a hangulat, épp ezért szeretettel hívjuk és várjuk a debreceni szurkolókat az ingyenesen megtekinthető derbire. Reméljük, hogy nagy számban kilátogatnak a hazai bemutatkozó meccsre és elkezdik a „hangolást” a bajnoki találkozókra!

=MK=


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-08-29 11:00:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS