A játékosok szerint Hetényi a legjobb hokikapus

Frissítés: 2019-03-07 12:10:51

Véget ért a szavazás, kiderült, hogy a játékosok szerint kik a szezon legjobb magyar jégkorongozói – számol be róla mai cikkében a hokis szakportál, a jegkorongblog.hu. A második körös voksolásba a Debreceni Egyetem két jégkorongozója Hetényi Zoltán és Berta Ákos is bekerült.

Idén első ízben írta ki a Jégkorongozók Érdekvédelmi Szervezete (JÉSZ) a honi All Star-választást, amely két fordulóból állt. Az első körben a játékosoknak egy online kérdőívet kellett kitölteniük. Ez alapján 13 játékos, 3 kapus, 4 hátvéd és 6 csatár került a második körbe. Itt a válaszadóknak meg kellett nevezniük közülük azt az 1 kapust, 2 hátvédet és 3 csatárt, akiknek véleményük szerint az All-Star csapatban a helyük. Ebben a körben a Szlovák Extraligában versenyző DVTK kapusa, Vay Ádám és a Fehérvári Titánok, valamint az AV19 hálóőre, Gyenes Dávid mellett a DEAC kapusára, Hetényi Zoltánra is lehetett voksolni. Ám a hátvédek között is versenyben volt még egy DEAC-os, mégpedig a csapatkapitány, Berta Ákos.


HETÉNYI ZOLTÁN

A portál beszámolója szerint nagy volt az érdeklődés a szavazás iránt, a játékosok nagyon nagy százaléka fontosnak tartotta, hogy hozzájáruljon a végeredmény kialakításához, amely szerint a magyar jégkorong 2019-es All Star csapatának kapusa Hetényi Zoltán, a DEAC hálóőre. A díjakat a tervek szerint a magyar jégkorong-válogatott egyik hazai vb-felkészülési mérkőzésén fogják átadni.


BERTA ÁKOS

A magyar All Star csapat: Hetényi Zoltán (DEAC) – Stipsicz Bence (Fehérvár AV19), Pozsgai Tamás (MAC) – Hári János (Fehérvár AV19), Magosi Bálint (DVTK), Vas János (DVTK).

PKZs.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-03-06 14:40:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS