Brassói rangadó biztató előjelekkel

Frissítés: 2019-01-29 11:36:05

Hétfőn este az alapszakasz harmadik és ötödik helyezettje találkozik Brassóban.

A küzdő felek egy-egy mérkőzést vívtak a középszakaszban, mindkettőt a Csíkszereda nyerte, csütörtökön a Brassót fektették két vállra három gólos különbséggel, a tegnapi meccs azonban jóval nehezebbnek bizonyult a csíkiek számára. A DEAC a második harmad első felében a vezetést is megszerezte, a találkozó vége felé azonban a szeredaiak kerekedtek felül, miután kíméletlenül kihasználták a debreceni védekezés hibáit.



Gyakorta elhangzott már, hogy a középszakaszban gyakorlatilag nem lehet hibázni, mert az ellenfél azokat könyörtelenül megbünteti. Ez történt szombat este Csíkban is, nem véletlen, hogy a mieink szakmai stábja a hibák kiküszöbölését tartotta a legfontosabb elvégzendő feladatnak. A debreceni legénység egyébként kifejezetten jól játszott, ami feltétlenül biztató a brassói derbire nézve. A védekező munka megingásait leszámítva eredményesen hokiztunk, de a bajnokesélyes Csíkszereda jóval erősebb együttes annál, hogy ne élnének az „ajándékba kapott” lehetőségekkel. Amennyiben ezt a gondot sikerül rendbe tenni, akkor reális esélyekkel vághatunk neki a második erdélyi rangadónak.



A Brassó kiváló kerettel rendelkező, szervezett csapat, akik saját pályájukon különösen veszélyesek. A mieink sem panaszkodhatnak; Hetényi Zoli személyében nálunk véd a Liga elismerten legjobb hálóőre, a kanadai táblázatot szintúgy debreceni hokis, Turcotte vezeti, de Izacky is remek pozícióban van, a hátvédek kanadai táblázatának élén pedig Kovács Bronson áll. De az említettek mellett még számos kreatív játékossal rendelkezünk, akik egy-egy villanással képesek meccseket is eldönteni. Nyilvánvalóan fegyelmezett, az utolsó pillanatig kontrollált játékra, a helyzetek hatékony kihasználásra lesz szükség ahhoz, hogy a pontszerzési lehetőségeket realizálni tudjuk. Mivel Szeredából nem sikerült, Brassóból kell hazavinni azokat a pontokat, amelyek roppant fontosak ahhoz, hogy a hazai pálya előnyével indulhassunk majd neki a rájátszásnak.

Corona Brasov vs DEAC
2019.01.28. (hétfő) 17:30
Brassó (ROU)

=MK=


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-01-27 17:30:00

további cikkek a témában
Responsive image
Előzhetjük a Brassót!

Admin * 2019-11-02 17:00:00

Responsive image
Egyetlen pont kellene még

Admin * 2019-02-22 14:00:00

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS