Együtt marad a szakmai stáb

Frissítés: 2019-01-25 11:44:25

Kecskeméti Áron másodedzővel is szerződést hosszabbított a Debreceni Egyetem sportklubja – erről a DEAC legfőbb médiapartnere, a Debrecen Televízió szerda esti Hajrá! című műsorában beszélt a tréner. A klubvezetők tehát továbbra is bizalmat szavaztak a másodedzőként, kapusedzőként és videoelemzőként is eredményesen dolgozó Kecskemétinek.

David Musial vezetőedző után újabb egy évvel toldották meg Kecskeméti Áron szezon végén lejáró kontraktusát is, így a 2019/2020-as évad végéig marad a csapat mellett a tengerentúli tapasztalatokkal is felvértezett fiatal szakember. - Amikor augusztusban a DEAC-hoz érkeztem, még volt azért néhány kérdőjel. Nem tudtam, mi fog itt rám várni. Aztán megismertem az ittenieket, a klubban dolgozókat, a csapatot és nem utolsósorban a vezetőedzőt, és rájöttem, hogy nagyon jó helyre kerültem. Olyan emberek közé, akik mind azért dolgoznak, hogy ez a klub előrébb jusson. Jól érzem tehát magam ebben a csapatban, és élvezem a közös munkát, legfőképpen ezért döntöttem a maradás mellett. Az, hogy sikeresnek mondatom a csapatot, hogy nekünk most lehetőségünk van valamit nagyot alkotni, az nagyon sok ember közös, hatékony munkájának köszönhető – részletezte a 26 éves szakember.


KECSKEMÉTI ÁRON

Kecskeméti Áron hangsúlyozta továbbá, hogy külön pozitívum számára, hogy Debrecenben tehetséges és remek munkamorálú kapusokkal dolgozhat együtt, legyen szó a DHK-s fiatalokról vagy épp az Erste Liga legjobb hálóőréről. Hetényi Zoltánra és az ő profizmusára egyébként külön is kitért, ahogy fogalmazott, nagy öröm nap mint nap a válogatott hálóőrrel dolgozni. – Mindhárom munkámnak meg van a maga szépsége. Először is próbálok minden téren a legtöbbet nyújtani, és ha a vezetőedző úgy ítéli meg, hogy ez működik, akkor ez engem boldoggá tesz. Úgy érzem, hogy talán a mai napig a kapusok felkészítésében élem ki a legjobban magam – zárta gondolatait az edző.



Az együttes idén várakozásokon felül teljesített, ötödikként bejutott a középszakasz felsőházába, így talán nem meglepő, hogy a 2019/2020-as Erste Liga-sorozatnak változatlan szakmai stábbal vág neki a DEAC.

PKZs.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-01-24 11:39:00

további cikkek a témában
Responsive image
Három pontra hajtunk vasárnap

Admin * 2019-02-02 11:08:00

Responsive image
Bronson újra itt

Admin * 2018-07-16 10:15:00

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS