Három pontra törünk vasárnap

Frissítés: 2019-01-07 12:20:55

Vasárnapi ellenfelünk, a Hokiklub Budapest csapata kimondottan gyengén zárta a 2018-as esztendőt. Decemberben egyetlen pontot sem tudtak szerezni, viszont egymás után szenvedték el a nagy gólkülönbségű vereségeket.

Az év első meccse jobban indult számukra, de hiába vezetettek 3-0-ra, a Brassó végül a hosszabbításban felülkerekedett. Mivel a Schiller-Vasas viszont a ráadásban megnyerte a Vienna-farm elleni találkozóját, a HKB visszacsúszott a tabella utolsó helyére. Ellenfelünk az idény során mindösszesen 15 pontot szerzett, miközben 175 gólt kapott, a legtöbbet az egész mezőnyben. A csapat játékosállománya eléggé szürke, hiányoznak a meghatározó egyéniségek. A tapasztalatok terén sem állnak túl jól, csak Szappanos, Orbán Attila és a szlovák légiós, Satek rendelkezik komolyabb meccsrutinnal. Sajtóértesülések szerint az együttes szakvezetői tapasztalt légiós játékosokkal akarják a keretet megerősítni, ám a szóba hozott játékosok egyikét sem vetették be a Brassó ellen.



Ellenben a mieink tartják az EL- tabellán a 3. helyet és az alapszakasz eddigi mérkőzésein a várakozásokat jóval felülmúló teljesítményt produkáltak, még akkor is, ha néha meg is kellett kínlódni egy-egy könnyebben verhetőnek gondolt csapattal szemben. A legutóbbi, budapesti találkozón 4-1 arányban bizonyultunk jobbnak a HKB csapatánál. A hétvégének is hasonló tervekkel vágunk neki, egy dobogóért harcban lévő csapat nem is tervezhet másként. Természetesen alapvető feltétel a koncentrált, fegyelmezett és gólra törő játék, illetve az, hogy ne engedjük kibontakozni az ellenfelünket. A pontokra nagy szükségünk van, hiszen a jövő kedden a Titánokkal mérkőzünk idegenben, majd újabb erdélyi túra következik, melynek első állomásán éppen a nagy rivális Brassó ellen lépünk jégre, azután pedig Gyergyóba látogatunk. Bízunk abban, hogy a vasárnapi mérkőzésen sikeresen hangolunk majd a soron lévő összecsapásokra!

DEAC vs Hokiklub Budapest
2019.01.06. 18:30
Debreceni Jégcsarnok



=MK =


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-01-05 09:44:00

további cikkek a témában
Responsive image
Daloga elköszönt Debrecentől

Admin * 2019-10-02 13:00:00

Responsive image
Skodák a jégen

Admin * 2019-09-13 16:00:00

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS