Veszélyes ellenfél az évzárón

Frissítés: 2018-12-31 12:09:09

A 2018-as esztendő utolsó mérkőzésére a Fehérvári Titánok csapata érkezik Debrecenbe. Az aktuális formákat és a Liga tabelláján elfoglalt helyeket tekintve akarva se tudnánk náluk kellemetlenebb ellenfelet találni.

A Titánok jelenleg 41 ponttal a 8. helyen állnak, lemaradásuk mindössze 3 pont a Gyergyóval, illetve az Acélbikákkal szemben és matematikailag még esélyesek a felsőházi tagságra is. A fehérvári együttest jól képzett, fizikailag erős játékosok alkotják, akik igen jó formát futottak az elmúlt időszakban. A nemzetközi szünetet követőn csak az FTC-től szenvedtek vereséget, és nem csak a Vasas, a HKB, illetve a Vienna ellen nyertek, hanem a Gyergyót és a DAB együttesét is legyőzték. A pénteki játéknapon az UTE csak nagy küzdelem után, a hosszabbításban tudta megnyerni a fehérvári farm elleni találkozóját. Ez önmagában komoly figyelmeztetés, ha nem is vesszük figyelembe, hogy a Titánok hazai pályán már elkapták a mieinket.



December hónapban a debreceni legénység remek, ötmeccses győzelmi sorozatot produkált, az UTE ellen azonban nem ment a játék, így a lilák elrontották a karácsony esténket. A HKB csapatával szemben már jobban mentek a dolgok, de a fehérvári farmcsapat ellen ez kevés lesz az üdvösséghez. Az sem öröm, hogy a sérült Novotny mellett Behal-t is nélkülöznünk kell, a cseh hátvéd négy meccses eltiltását tölti. A Titánok ellen csakis a maximálisan összeszedett, taktikus, fegyelmezett játék vezethet eredményre és az emberelőnyös játékon is javítani kell péntekhez képest.



A tét nem csupán a sikeres évzárás, hanem a felsőházban elfoglalt helyezés is, mivel attól függ a középszakaszba vihető bónusz pontok száma. A jelenlegi 3. hely roppant kedvező, de a Brassó hátránya csak egy pont, miközben két meccsel kevesebbet játszottak, mint a mieink. Az UTE hátránya 3 pont (ők egy találkozóval játszottak kevesebbet) és nagy valószínűséggel nyernek vasárnap délután a Vienna ellen. Nincs mese, pontokat kell szerezni, lehetőleg hármat és reméljük, hogy a fiúk a közönség buzdításával kísérve ezt valóra is váltják!

DEAC vs Fehérvári Titánok
2018.12.30. (vasárnap) 19:00
Debreceni Jégcsarnok



=MK=


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2018-12-29 16:20:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS