Ismét az FTC-TELEKOM csapatához látogatunk

Frissítés: 2018-09-29 19:25:37

A DEAC együttese szeptember 30-án, a szezon során immár másodszor, újra Pesterzsébeten vendégeskedik.

A Fradi rendes játékidőben még veretlen az idén és ezt rajtuk kívül csak a listavezető szeredaiak mondhatják el magukról. Az UTE ellen nagy küzdelemben kivívott győzelem után sincs tehát megállás; ezúttal is a lila-fehérekhez hasonló, szervezetten hokizó, erős csapattal kell szembenéznie a mieinknek.



A fradisták rendesen bevásároltak az előszezonban; a tapasztalt magyarokon kívül, mint Nagy Gergő, Pavuk, Tóth Adrián, vagy Hardi, el vannak látva kiváló légiósokkal is. Brett Switzer a góllövő lista élmezőnyében tanyázik, a +/- mutató tekintetében harmadik, de Walls és Fitzgerald is jó formában játszanak. A zöldek mindezek ellenére is megszenvedtek pénteken a Schiller-Vasas ellen, 57 kapura lövésre volt szükségük a 3-1-es győzelmük kiharcolásához.


Fotó: Vasas Attila

Mindez nyilván csak statisztika, a mérkőzéseket nem a számítógép előtt ülve vívják. Próbaképpen mégis megpróbáljuk szembeállítani egymással a két alakulat erősségeit és gyengéit. Kapusposzton egyértelműen jobban állunk, köszönhetően a folyamatosan nagy formában védő Hetényi Zoltánnak. A védekező munkára sem lehet panasz, jelenleg (csak nehogy elkiabáljuk) a DEAC kapta a legkevesebb gólt (18-at) a Ligában, ráadásul Kovács Bronson a harmadik a hátvédek kanadai táblázatán. A támadó szekcióval is elégedettek lehetünk, a mieinknél több gólt csak a Csíkszereda és a DAB szerzett eddig. Legutóbb, szeptember 9-én szétlövés döntött a fővárosi együttes javára, összességében most is fej-fej mellett haladó, kiélezett küzdelemre számíthatunk. A mieink számos küzdőképes, kreatív és intelligens játékossal rendelkeznek, akik mindig képesek valami váratlant húzni. Bennük bízhatunk, valamint abban, hogy a Musial-legénység hajlandó igen sok munkát beletenni egy-egy mérkőzésbe, talán többet, mint a következő ellenfelünk. Amire viszont nagyon kell vigyázni, az az, hogy a fiúk hajlamosak néha korán elhinni; zsebben van a meccs, amire az UTE ellen kis híján ráfizettünk.



Mindent összevetve, ezúttal is pontokért utazunk Pesterzsébetre, remélve, hogy ezúttal a szerencse sem hagy cserben minket a döntő pillanatokban.

FTC-TELEKOM vs DEAC
2018.09.30. (vasárnap) 18:00 EL - 45
Pesterzsébeti Jégcsarnok

= cs =


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2018-09-29 18:00:00

további cikkek a témában
Responsive image
Bánhatja, aki otthon maradt

Admin * 2018-12-07 12:00:00

Responsive image
Újabb hatpontos meccs következik

Admin * 2018-11-13 13:40:00

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS