A szezon eddigi legfontosabb meccse következik?

Frissítés: 2018-11-26 08:59:43

November 26-án este a DEAC „tévés meccsen” fogadja a Corona Brassó csapatát. A találkozó több szempontból is vízválasztó lehet, ezzel mindkét érintett csapat tisztában van, így hát biztosra vehető, hogy nagy küzdelem lesz a bajnoki pontokért.

A helyzet jelen pillanatban az, hogy a Brassó, főként az utóbbi időben produkált remek sorozatának köszönhetően, a Liga tabellájának 3. helyén foglal helyet, 26 mérkőzésből 53 pontjuk van. A DEAC ugyanitt a negyedik, 23 meccsen szerzett 44 pontjával. Ha az egyetemisták nyernek hétfőn, akkor 6 pontra közelítik meg a barcasági együttest, akik fordított esetben jelentősen elhúzhatnak vetélytársuktól, akik tovább csúszhatnak hátrafelé.



Amikor a küzdő felek a korábbiakban találkoztak, a mieink 6-1-re és 2-0-ra nyertek, ám az akkori, néha botladozó Brassó nem azonos a jelenlegivel. Sajnos a mieink sem igazán, akik (reméljük) kisebb hullámvölgyben vannak. Egyértelmű, hogy a debreceniek eddig magasan az elvárások felett teljesítenek, ám attól egy cseppel sem lesz könnyebb számukra ez a találkozó. A Brassó vasárnap 5-2-re nyert Dunában, úgy, hogy 0-3-ig az egyébként remekül dolgozó Garbacz Máténak védése sem volt. Az egyetemisták viszont veszítettek a Titánok ellen, bár kicsit magukat is okolhatják a dolgok ilyetén alakulásáért.

David Musial előtt komoly feladat tornyosul; egy napja van arra, hogy rendet tegyen a fejekben, mert bár egy erőcsatár (Novotny) nagyon hiányzik, ezek a srácok ugyanúgy tudnak hokizni, mint pár nappal ezelőtt. Mondhatnánk, hogy az önbizalmat kell helyreállítani, de ez így túl egyszerű ahhoz, hogy igaz is legyen. Bízzunk a cseh mesterben, aki már többször is bebizonyította, hogy kiváló pszichológus.



Egy szó, mint száz, hétfőn este a mieinknek minden tudására, akaraterejük minden csöppjére szükségük lesz ahhoz, hogy megállítsák a parádézó brassói alakulatot. És akik még sokat segíthetnek, azok a szurkolók, akikért az egész előadás zajlik. A játékosok érzik a sok száz embertől feléjük áradó energiát, ami segít feltölteni a „telepeket”, amikor azok már lemerülőben vannak. Bízunk abban, hogy az edzők, a játékosok és a szurkolók összefogásából megszületik az a plusz erő, amelyik hétfőn este győzelemre vezeti a mieinket!

Szurkolói információ!

A DEAC-Corona Brasov találkozót élőben közvetíti az M4 Sport televíziós csatorna. Fontos információ, hogy a közvetítés zavartalan lebonyolítása érdekében november 26-án 12 órától (a közvetítéshez használt technikai eszközök elszállításáig) lezárják a Debreceni Jégcsarnok II-es csarnokának parkolóit. A találkozóra autókkal érkező szurkolók csak az I-es csarnok parkolóiban tudnak megállni, érdemes tehát időben elindulni a derbire.

DEAC vs Corona Brasov
2018.11.26. (hétfő) 20:00
Debreceni Jégcsarnok



=MK=


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2018-11-26 08:30:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS