Új verdákkal hasítanak

Frissítés: 2018-09-12 20:23:43

A Debrecen Autó jóvoltából három gyönyörű új Skoda Octavia kombival gazdagodott a DEAC felnőtt jégkorongcsapatának flottája. Az autóház vezetője szerdán adta át a járműveket és azok indítókulcsait a játékosoknak és a szakosztályvezetőnek.

Az átadó ünnepségen Tóth Szabolcs márkakereskedés vezető örömének adott hangot, hogy egy újabb sportágat támogathatnak, egyben leszögezte, ma már szinte nincs is olyan nagy sportesemény, amelyen ne jelenne meg támogatóként a Skoda. Hozzátette, az 1,4-es, 150 lóerős Octavia kombit kifejezetten a jégkorongozóknak választották, hiszen számos praktikus megoldása, például az egykezes flakonbontó, a csomagrögzítő elemek és a 610 literes csomagtér mind a sportolók igényeit és kényelmét szolgálhatja. Arról is biztosította az együttes tagjait, hogy a 150-160 km/órás sebességgel megküldött jégkorongot ezek az autók gond nélkül le tudnák előzni.

Fodor András szakosztályvezető a kulcsok átvétele kapcsán elmondta, nagy újdonság a debreceni jégkorongsportban, hogy egy márkakereskedés a felnőtt csapat mellé áll, és autókkal is támogatja az együttest és annak működését. Egyben leszögezte, nagy segítség ez a szakosztálynak és a játékosoknak egyaránt.

A két fehér és egy ezüstszürke autó közül egyet a csapat ügyes-bajos ügyeinek intézéséhez Fucskó Tamás csapatvezető vehetett birtokba, míg egyet a légiósok használhatnak. A harmadik járművet a szakosztály többi tagja is igénybe veheti.

Kovács Bronson, Jiri Behal, Dominik Novotny és Jakub Izacky rögtön ki is próbálta az egyik Skodát, amely jól bírta a tesztet. Játékosaink meccsfelszerelésben is jól elfértek a kocsiban. Kiderült az is, hogy egyszerre négy jól megrakott jégkorongos sporttáska és jónéhány jégkorongütő is simán elfér az Octavia kombi hatalmas csomagterében.



További képek a galériában: deacjegkorong.hu/galeria


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2018-09-12 17:30:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS