Játsszunk egy jó meccset és nyerjünk!

Frissítés: 2018-09-12 20:27:35

Éppen hogy kihevertük a vasárnapi szezonnyitó izgalmait, máris itt a következő megmérettetés; kedden este a Schiller-Vasas HC csapatát fogadjuk a Debreceni Jégcsarnokban, ami az első hazai erőpróba lesz a DEAC újonc együttese számára.

Az idény legelején tartunk, esélylatolgatással tehát illik csínján bánni. Keddi ellenfelünket ugyan két alkalommal is legyőztük a közelmúltban, ám azok felkészülési meccsek voltak, igazán élesben most találkozunk velük először. Ami a két csapat játékerejét illeti, annyit feltétlenül megállapíthatunk, hogy tapasztalat és játéktudás szempontjából a fővárosiak előtt járunk. Ami nyilván nem jelenti azt, hogy a Vasas feltartott kézzel érkezik Debrecenbe, nyilván mindent megtesznek majd, hogy megnehezítsék a mieink dolgát és ez így is van rendjén. Számukra a keddi találkozó szezonnyitó, nekünk hazai bemutatkozó meccs, számunkra különösen nem mindegy, milyen arcot tárunk a remélhetőleg nagy számban kilátogató szurkolók elé.

Nem gondoljuk persze, hogy e téren gond lehetne, a csapat közössége egyre inkább összecsiszolódik, a hangulat jó és az együttes sokat látott edzői stábjától is igen távol áll mindennemű elbizakodottság. Biztosak lehetünk abban, hogy a mieink azt játsszák majd kedden este, amit a napi feladat megkövetel és a siker felé viszi őket a fiatal, de kemény, hajtós vendégekkel szemben.

Egészséges optimizmussal várjuk a kedd esti bemutatkozást; ne kerülgessük, győzelmet várunk, ám az sem mindegy, hogyan vívjuk ki. Játékos, vezető, edző és valamennyi debreceni szimpatizáns számára az lenne a leginkább kívánatos, hogy kemény, színvonalas, jó mérkőzésen győznénk, a jégen bizonyítva, hogy készek vagyunk a legnagyobb feladatok megoldására is. Tehát; játsszunk egy jó meccset és nyerjünk! A találkozó 18.00 órakor veszi kezdetét.

= cs =



KULCSSZAVAK Erste Liga, Vasas

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2018-09-10 13:36:00

további cikkek a témában
Responsive image
A cél első körben a felsőház

Admin * 2019-09-12 16:00:00

Responsive image
Jönnek a farmer srácok

Admin * 2018-12-07 10:00:00

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS