Jó helyre kerülnek a csokik

Frissítés: 2019-12-13 13:56:42

Hátrányos helyzetű gyerekek kapják meg a DEAC jégkorongcsapatának Ferencváros elleni mérkőzésén összegyűlt édességeket. A BAGE elnöke személyesen vette át a csokoládékkal teli dobozt.

December elején csatlakozott a DEAC jégkorongcsapata a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete (BAGE), a Debreceni Karitatív Testület, valamint a Debreceni Kőr Dáma Egyesület és partnereik közös szervezésében indult csokigyűjtő akcióhoz. Klubunk felhívására megmozdultak a szurkolók, akik rengeteg édességgel érkeztek a december 8-án rendezett FTC elleni mérkőzésre. Az erre a célra kihelyezett doboz pillanatok alatt megtelt.

A BAGE elnöke, Buzás Lajos a jégkorongcsapat ma délelőtti edzésének végén személyesen vette át az összegyűlt ajándékokat Fodor András szakosztályvezetőtől négy játékos, Berta Ákos, Vokla Roland, Kozma Ferenc és Kiss Phil társaságában.

A csokoládék nehéz sorsú gyermekekhez kerülnek, akik a Lovarda Hallgatói Kulturális és Konferenciaközpontban december 16-án rendezendő eseményen sok más meglepetésben is részesülnek a szervezők által.

NyD


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-12-13 13:00:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS