Skodák a jégen

Frissítés: 2019-09-16 10:04:24

Augusztus 13-án délben szokatlan látvány fogadta a Debreceni Jégcsarnokba betérő látogatókat. Három csillogó-villogó, vadonatúj Skoda Octavia parkolt a jégen, körülvéve a DEAC kíváncsian szemlélődő jégkorongozóival.



Ez a három autó a következő szezonban a csapat játékosainak és stábjának mindennapjait teszi majd komfortosabbá, az akciót szponzoráló Debrecen Autóház Zrt. jóvoltából. Tóth Szabolcs, a cég értékesítési vezetője az érdeklődőknek elmondta, hogy 1,6-os motorral felszerelt, 116 lóerős turbó dieselekről van szó, a felszereltségük nagyobbrészt azonos a tavalyi autóikkal, viszont gyorsabbak azoknál.



Látványos új eleme a gépkocsik külsejének, hogy az ajtóikon a Skoda, a Debrecen Autó és a DEAC logója mellett a játékosok poszterei is megjelentek; a védekező és a támadó alakzatok vezéralakjai, Hetényi „Stonewall” Zoltán és Jakub Izacky láthatók akció közben. Az első kocsikulcsot a DEAC Kft. ügyvezetője, Lóczy Lászlóné Kovács Marianna vette át Tóth Szabolcs értékesítési vezetőtől, majd a játékosok képviselőjeként Phil Kiss következett. Eközben a hokisok a fotósok kereszttüzében mindjárt ki is próbálták, mennyire kényelmesek az új verdák ülései és láthatóan meg voltak elégedve. A Debrecen Autó Kft-nek köszönjük az újabb felajánlást, a gépkocsik használóinak pedig balesetmentes vezetést kívánunk!



=MK=


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-09-13 16:00:00

további cikkek a témában
Responsive image
Nagy lehetőséget hagytunk ki

Admin * 2019-01-07 12:00:00

Responsive image
Erdélyből nem jöttek a pontok

Admin * 2019-01-29 11:15:00

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS