Hetényi Zolié a Vedres Mátyás Kupa

Frissítés: 2019-05-30 13:45:10

A Magyar Jégkorong Szövetség szerda este, a fővárosban tartotta hagyományos szezonzáró gáláját, amelyen átadták a 2018/19-es idény legjobbjainak odaítélt díjakat. A legkiválóbb kapusnak járó elismerést a magyar bajnoki bronzérmes DEAC hálóőre, Hetényi Zoltán érdemelte ki.

A Debreceni Egyetem jégkorongcsapatának kapuvédője azonban nem „csak” ezt a díjat zsebelte be, a gálán ugyanis átvehette a magyar bázisú nemzetközi bajnokság, az Erste Liga legjobb hálóőrének járó elismerést is. A liga legjobb védője itt Varga Arnold (UTE), legjobb csatára Nagy Gergő (FTC-Telekom), míg MVP-je Pavuk Attila (FTC-Telekom) lett.

Márciusban a Jégkorongozók Érdekvédelmi Szervezete (JÉSZ) is díjazta Hetényi nagyszerű teljesítményét. Ennek az elismerésnek az érdekessége, hogy itt a játékosok választottak legjobbakat maguk közül. Így - ha jól számoltuk –, idén összesen három rangos elismerést is begyűjtött a DEAC válogatott kapusa, aki az alapszakaszt például egészen elképesztő, 94,2 %-os védési hatékonysággal zárta.

Nemrég írtunk arról is, hogy a nagyszerű kapus 1+1 éves szerződés szignózott a DEAC vezetőivel, tehát a 2019/2020-as szezonban újabb Hetényi-bravúroknak örülhetünk a Jégcsarnokban.

A szezonzárón több MJSZ-díj is gazdára talált, a részletes lista megtalálható a szövetség hivatalos weboldalán.

Gratulálunk Zolinak és az összes díjazottnak!

PKZs., fotó: MJSZ/Mudra László


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-05-30 13:30:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS