Ezek a mezek!

2019-08-13 12:00:00

A hazai találkozókon fekete, míg az idegenbeli meccseken fehér alapszínű mezben lép pályára a 2019-2020-as évadban a Debreceni Egyetem Erste Ligás jégkorongcsapata. Az együttes idén a DEAC jubileumi címerét viseli a mezein.

Az idei trikókat a magyar bajnoki bronzérmes jégkorong együttes tagjai, valamint az edzői stáb ötleteit is alapul véve a DEAC marketingcsapata tervezte. Az elképzelések hamar konkrét rajzokká formálódtak, hiszen alig több mint egy nap alatt - Török Gergő és Bács Bence marketing szakemberek, valamint Kecskeméti Áron másodedző vezetésével – már el is készültek a grafikák.

- Az idei jégkorongmezek megjelenésében a modern, a Debreceni Egyetem formavilágát is tükröző elemekhez egy kis hagyományos, tengerentúli hokis dizájnt is csempésztünk. Az elsődleges cél a pólók megalkotásánál az volt, hogy népszerűsítsük a város és az egyetem polgárai között a DEAC-ot, a jégkorongcsapatot, ezért a megjelenésben azt szeretnénk elérni, hogy egy könnyen megjegyezhető, szerethető, fiatalos formavezetésű szettben lépjenek pályára a fiúk. A mezen természetesen visszaköszön a DEAC centenárium, hiszen ebben az évben mindkét trikóra a jubileumi címer került. A fekete, a hazai meccseken viselt mezeken ez igazán hangsúlyos. Az idei meztervekkel egyébként folytatjuk az egységességre törekvésünket, hiszen mostantól például azonos betűtípusú pólókban játsszanak majd a különböző szakosztályok csapatai – így például a kosarasok is – fejtette ki Török Gergő a DEAC marketingvezetője.

PKZs.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-08-13 12:00:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS