Dupláztak a jégkorongozók a DEAC díjátadó gáláján

Frissítés: 2019-06-25 13:58:55

Évzáró gálán köszöntötte sportolóit, edzőit, és díjazta legjobbjait a Debreceni Egyetem Atlétikai Club hétfő este a DESOK csarnokban. A Debreceni Egyetem és sportklubjának vezetői, sportolói, munkatársai, szponzorok, partnerek és helyi, valamint országos médiumok képviselői ünnepelték együtt harmadik alkalommal, hogy véget ért egy újabb, a DEAC szempontjából igazán eredményes szezon.

Ünnepi beszédet mondott Jávor András, a DEAC elnöke, Szilvássy Zoltán a Debreceni Egyetem rektora, Bács Zoltán kancellár és Lóczi Lászlóné Kovács Marianna DEAC ügyvezető. A kancellár sikeresnek értékelte az elmúlt szezont és gratulált a versenyzőknek az elért eredményekhez. - A DEAC család az elmúlt évben tovább épült. Mindenki kitett magért és a sportpályán mindent megtett, hogy jó eredményt érjen el. Joggal lehetünk büszkék arra, hogy egy országos mintát állítottunk fel a felsőoktatásban – mondta.



A köszöntők után hét kategóriában díjazták az év legjobbjait, s ezek közül kettőt is a jégkorongszakosztály érdemelt ki. „Az év játékosa” díj nyertese, a DEAC jégkorong csapatának kapusa, az egyetemi tanulmányaiban is kimagaslót nyújtó Hetényi Zoltán lett, míg „az év csapatának” járó díjat a magyar bajnoki bronzérmes, Erste Liga-negyedik jégkorong együttes vezetőedzője, David Musial és csapatkapitánya, Berta Ákos vehette át.



Az ünnepi eseményen Szilvássy Zoltán rektor egyetemi sportért folytatott munkáját a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség legmagasabb kitüntetésével, Hajós Alfréd Aranyplakettel ismerték el.

Az év DEAC „legjei” 2018/2019

„Az év edzője”: Fodor Antal (férfi röplabda NB I.)
„Az év játékosa”: Hetényi Zoltán (jégkorong)
„Az év szakosztálya”: labdarúgás
„Az év meglepetése” az élvonalba jutott női futsalcsapat
"Az év fiatal tehetsége": Pintye Vivien (női labdarúgó)
„A legnépszerűbb szakosztály”: kosárlabda
„Az év csapata”: az Erste Ligás jégkorongcsapat

PKZs., fotó: Derencsényi István (DEAC)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2019-06-25 13:00:00

további cikkek a témában
Responsive image
Szurkolunk és szakértünk 4.

Admin * 2019-05-04 10:00:00

Responsive image
Bécsben is esélyesek vagyunk

Admin * 2018-10-13 18:00:00

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS