A hét elején zárjuk a hétvégét

Frissítés: 2018-10-08 15:05:51

A DEAC csapata igazán nem panaszkodhat arra, hogy „leeresztenek” a sorsolás szeszélye folytán. Az egyetemisták október 5-én a Brassó ellen léptek a jégre, 7-én az Acélbikáknál volt fellépésük, ezután pedig el is indultak Újpestre, a hétvégét záró hétfői előadásra.

Ez testvérek között is három nagyon kemény derbi egymás után. Az UTE jóval többet pihenhetett, csak vasárnap játszottak egy „ráhangoló meccset” a Capitals farm ellen, egyébként övék volt az egész hét, sőt több is. Hogy mi a jobb; rápihenni, vagy lendületből nekivágni, arról már ősidők óta folyik a vita. Elvileg a mieink lehetnek egy kicsit fáradtabbak, de a fiúk kitűnő erőállapotban vannak, eddig jól bírták a gyűrődést. Az sem mellékes, hogy a csapatot – kopogjuk le gyorsan – eddig elkerülték a hosszas sérülések.



Szükség is lesz rá, mivel az UTE igen kemény, kiváló játékoskerettel rendelkező gárda, ráadásul a visszavágás vágya is fűtheti őket a szeptember végén elszenvedett, debreceni vereség miatt. Az UTE ezúttal otthonában lép a jégre, ami minden együttes számára előny. Az újpestieknek van néhány sérültjük, de a szlovén légió minden bizonnyal ott lesz a jégen, számos tapasztalt „rutin-róka” úgyszintén, valamint a Debrecenben is harcba vetett fiatalok. Az, hogy a lila-fehér gárda csak hatodik, ne tévesszen meg senkit; két meccsel vívtak kevesebbet, mint többek között a mieink, a szerzett pontok tekintetében igencsak jól állnak. Tehát méltán mondogathatjuk unásig; roppant nehéz, küzdelmes találkozóra van kilátás, nem lehet előre megjósolni, hogy az aprónak tűnő kis részletek kinek a javára fognak dönteni.



A Musial- legénység nyilván mindent elkövet majd azért, hogy a javukra dőljenek el a dolgok. Ehhez fajsúlyos kezdőlökést adhat a vasárnap esti bravúros győzelem és a számos kiváló egyéni teljesítmény Dunában. Jó hír, hogy a mérkőzést élőben közvetíti az M4Sport televízió!

UTE vs DEAC
2018.10.08. (hétfő) 20:00 EL - 60
Újpesti Jégcsarnok

= cs =





KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2018-10-08 10:44:00

további cikkek a témában
Responsive image
Az ötödik a nyolcadik ellen

Admin * 2019-01-19 11:00:00

Responsive image
Kedden elrajtol a Magyar Kupa!

Admin * 2019-10-21 14:57:00

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS